Танцов и спортен клуб Суперформа стартира новия си танцов сезон. През цялото лято сътезателите на клуба трнираха усилено и създаваха новата си програма за следващите турнири. През месец май нашите танцьори Цвети Павурджиева, Йоана Сталянова, Радина Славова, Анна-Кристина Такова, Мария Икономова, Виктория Иванова, Елица Велкова и Елеонора Грозданова завоюваха европейски титли по джаз и модерен танц и световна купа по балет в Биела, Италия. След ползотворното лято, те канят всички желаещи да се докоснат до магията на джаз , латино, хип хоп и MTV танца. Момичетата, както и г-жа Юлия Попова, хореограф на отбора, ще се радват повече деца и ученици от различни възрасти да се запалят по танцовото изкуство, а най-амбициозните и с най-голямо желание да се включат в отбора на шампионите.

Заповядайте в събота, 21, 28 септември и 5, 12 ноември от  16 до 17 ч. в КАГ „Суперформа“, зала ВИАС, където ще можете да се забавлявате танцувайки.

Подробности можете да намерите ТУК

С много танци и забавления  в „Суперформа“ посрещаме всеки, който обича  хубавата музика, купона и запознанство с нови приятели. За новия танцов сезон, с удоволствие ще се радваме на новите попълнения в различните групи по различните видове танци.

В клуб „Суперформа“ разчитаме на професионализъм и приятелска атмосфера. Всички наши преподаватели са доказани специалисти в своята област.  Групите в които можете да се включите са  по модерни и  джаз танци, танцово шоу , класически балет и характерни танци, латино и народни танци, суинг, аеробика, тае бо, ирландски танци, каланетика.  А също-  хип хоп танци, както и мажоретни танци, цялостна кондиция, които ще стартираме през новия сезон.

С нетърпение очакваме новите си попълнения. Станете част от голямото семейство на „Суперформа“!

Нашият клуб разполага с две зали в Люлин и център (ВИАС).

За повече информация: superforma@yahoo.com или на тел.: 0898 22 63 53