Sofia Dance Fest 2012 poster

Sofia Dance Fest 2012 www.sofiadancefest.com

Sofia Dance Fest – събитието, което ще сложи началото на състезателната година на Българска спортна танцова федерация.

Ние от спортен и танцов клуб Суперформа и БСТФ вложихме цялата си енергия през последния месец, за да успеем да предоставим възможност на всички любители на танца да се докоснат до неговата магия и да станат част от вълшебния свят на това изкуство.

С огромно удоволствие бихме желали да ви поканим на първото издание на танцов фестивал Sofia Dance Fest, който ще се състои от 9ти до 11ти март в зала 2 на НДК. В продължение на цели 3 дни зрителите ще могат да се наслаждават на талантливите деца на България и техните невероятни изпълнения. Участие ще вземат над 600 танцьора от 30 танцови клуба от цялата страна.

По време на фестивала ще се проведат VI Национален квалификационен турнир по танцово шоу и хип хоп и VII Отворен танцов турнир по Класически и Характерни танци, Етно шоу, Джаз и Модерен танц, Латино шоу и Синхро Денс, Акро джим и Мажоретни танци, Мини и Големи продукции, Попинг, Локинг, Брейк денс и Хаус денс.

На 10ти март от 19:30 часа ще се състои и Гала-спектакъл на призьорите от първите два състезателни дни, както и финалите в някои от състезателните категории.

Входът за цялото събитие е СВОБОДЕН и отворен за всички, които обичат танца!

Събитието се осъществява с любезното съдействие и подкрепата на Национален дворец на културата – Конгресен център София, печатна къща J-Point, ресторант – пицария Кривото и Максима трейд, на които искрено благодарим!

Повече информация, както и програмата на Sofia Dance Fest можете да намерите на официалния сайт на събитието: www.sofiadancefest.com